Libertas elit-studio dentistico

Istarska županija Stanična 20 52460 Buje

Libertas elit-studio dentistico

Bezbolnost je osnovni preduvjet svih stomatoloških zahvata. Naš Dentalni studio objedinjuje vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom tehnologijom i time osigurava pacijentima najviši standard stomatološke dijagnostike i terapije.

Poslovnost našeg Dentalnog studia prilagođena je pacijentima kojima više odgovara manji broj posjeta stomatologu pri čemu se napravi više zahvata nego što je to uobičajeno. 
 
Imamo 30 godina iskustva te stalno pohađamo različite edukacije i usavršavanja kako bi pacijentima mogli pristupi na najbolji i najsuvremeniji način.
 
Tim Dr. Vidoviča posebno je usredotočen dati Vam kvalitetnu preporuku i savjet. Bavimo se funkcionalnom dijagnostikom, protetikom, implatologijom, dentalnom kirurgijom, estetikom i održavamo brze tečajeve oralne higijene.

Dr. Vidovič voditelj je 4 ambulante u Zagrebu, a vodio je i centar za socijalnu skrb za osobe s posebnim potrebama.

Iako posjet stomatološkoj ordinaciji, vjerojatno, nije Vaš najomiljeniji posjet, on je izuzetno važan za Vaše zdravlje! Nastojimo učiniti Vaša iskustva što ugodnijim. Pružiti ćemo Vam opuštajuće iskustvo, a personalizirana briga će Vam pomoći da nas posjetite ubrzo ponovno. Hvala što ćete se pobrinuti za Vaše stomatološke potrebe i radujemo se skorom susretu!

O ordinaciji

Goran Vidovič, dr.med.stom.
052 773 036
09-18h
Da

Usluge

Izdvojeni komentari

chart
Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Ordinacija
Osoblje
Usluga
Za djecu
Za mlade
Za stare
Prihvaćam Uvjete korištenja

Pošaljite upit za: Libertas elit-studio dentistico