Stomatološka poliklinika Delić

Primorsko-goranska županija Dražice 121D, 51000 Rijeka

Stomatološka poliklinika Delić

Prof.dr.sc. Zdravko Delić je specijalist dentalne protetike i sveučilišni profesor koji je u svom dvadesetpetogodišnjem kliničkom i znanstveno-nastavnom radu bio Rukovoditelj stomatološke djelatnosti Doma zdravlja Rijeka, voditelj kolegija Fiksna i Mobilna protetika te Gerontostomatologija, predstojnik Katedre za stomatološku protetiku i prodekan za Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Objavio je i prezentirao na stručnim i znanstvenim susretima i časopisima više desetaka znanstvenih i stručnih radova te bio predavač na mnogim tečajevima trajne izobrazbe u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine. Trenutno je voditelj kolegija Mobilna protetika, a klinički rad obavlja u vlastitoj privatnoj praksi. Član je više domaćih i stranih strukovnih udruženja.

Koristeći svoje dvadesetpetogodišnje kliničko iskustvo i visoku razinu znanja i stručnosti, suvremenu opremu i najkvalitetnije materijale, u ugodnom ambijentu, zajedno s timom svojih suradnika čini Vam dostupnim riješavanje i najsloženijih zahvata iz svih područja dentalne medicine na jednom mjestu. Cilj kojem težimo je da uz Vašu suradnju i naše mogućnosti i stručnost postignemo najbolje rezultate u prevenciji i liječenju Vaših zuba i cijelog stomatognatog sistema, uključujući i estetske tretmane orofacijalne regije.


O ordinaciji

Prof.dr.sc.Zdravko Delić, Spec.dent.protetike
098/208-778
po dogovoru
Ne

Usluge

Izdvojeni komentari

chart
Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Ordinacija
Osoblje
Usluga
Za djecu
Za mlade
Za stare
Prihvaćam Uvjete korištenja

Lokacija ordinacije: Primorsko-goranska županija

Pošaljite upit za: Stomatološka poliklinika Delić