Izbjeljivanje zubi

 • Izbjeljivanje zubi

  Izbjeljivanje zubi

  Izbjeljivanje zubi pomaže u vraćanju prirodne boje zubi, a konačan rezultat ovisi o metodi izbjeljivanja.

  Prirodnu boju Vaših zubi kroz godine mijenjaju loše životne navike te zubi postaju žuti i tamni. Kava, cigarete, vino i lijekovi neki su od čimbenika koji uvelike utječu na promjenu boje zubiju.

  Bijeli zubi osim prekrasnog osmjeha podižu i samopouzdanje te su simbol zdravlja.

 • ZOOM lampa

  ZOOM lampa

  Nakon što se odstrani kamenac, na zube se nanosi gel koji sadrži vodikov peroksid. Zubi se zatim izlažu halogenom svijetlu Zoom lampe koja iz vodikovog peroksida oslobađa kisik. Boja zuba se mijenja i do nekoliko nijansi nakon što oslobođeni kisik uđe u caklinu.

  Za vrijeme izlaganja halogenom svijetlu Zoom lampe, oči pacijenta zaštićene su posebnim naočalama. Iz razloga što je za vrijeme tretmana potrebno držati otvorena usta, kod nekih pacijenata može se javiti određena nelagoda.

 • Pjeskarenje zubi

  Pjeskarenje zubi

  Najmanje štetna i najjednostavnija metoda izbjeljivanja zubi. Raspršivanjem Na-bikarbonat praha moguće je ukloniti naslage sa zuba koje nije moguće ukloniti poliranjem.

 • Uporaba Udlage

  Uporaba Udlage

  Još jedan način izbjeljivanja zubi. Udlaga se izrađuje prema zagrizu zatim se u udlagu postavlja poseban gel, a udlagu je potrebno nositi svake noći tijekom idućih 10 dana.